Maj har börjat bra...

(null)

Jag älskar faktiskt dagar när jag är fullbokad från morgon till eftermiddag. Det får mig att känna mig så nöjd och glad när dagen nästan är klar och jag faktiskt känner att jag gjort något. De värsta dagarna är när jag inte har planerat något och inte vet vad jag ska göra - även om "att göra"-listan är jättelång. Och det är den - både på jobbet och hemma.
 
Men jobbdagen idag har varit riktigt bra. Avdelningsmöte och så "låsmöte" med ett av mina uppdrag (läs att vi gick igenom vilka dörrar som skulle ha larm, lås, utrymning, tillgänglighet och vad som krävs då). Sedan har jag fått ett nytt uppdrag i dag, en annan kyrka i bygden där det är byggmöte i morgon. Vanligtvis har jag lite längre tid på mig att förbereda mig, men denna gång tog jag över detta ärende av en kollega som har lite för mycket att göra. Jag och en annan kollega ska också räkna på ett roligt uppdrag som vi gärna vill ha, men kan vara så att vi befinner oss i lite fel del av Sverige för det - men vi tänkte i varje fall räkna på det.
 
Är precis på väg att packa ihop för dagen och ska bege mig hemåt. Jag har tränat yoga både idag och igår, och ska göra det i morgon också är tänkt. Jag skrev också i en intresseanmälan för en annan sak igår där de faktiskt hörde av sig idag och ville prata, men jag missade samtalet, så det känns också lite spännande. En av de där sakerna jag skrev på min mål-lista. Får återkomma mer med det när det blir lite verkligare och jag vet förutsättningarna.
 
Men för att säga det lite kort - mår bra. Är trött och så, men känner mig faktiskt mer energifylld än jag brukar. Så håller tummarna för att det här kommer bli bra nu...
 
Däremot är jag ingen människa som är särskilt förtjust i den här värmen...är alldeles för ovan än så länge.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ett liv, en dans, en dröm

När botten är nådd och du inser att du inte kommer klara av detta på egen hand, då är det dags att börja rannsaka sitt liv och lära känna sig själv igen.

RSS 2.0